KONFERENS

KONFERENS

KONFERENS

Med närheten till Europa sitter mötet mellan människor i väggarna på Hotell Pausa. Mitt i det myllrande småstadslivet har det under 60 år skapat ett lugn i stormen för handelsresande, entreprenörer och kreatörer.
Utvecklingsdag för hela företaget? Aktivitet efter årsmötet? Här hittar du paketet som passar din verksamhet bäst.
Varje paket går att boka för sällskap från 3 – 50 deltagare. Är ni fler än 50 deltagare skräddarsyr vi ett unikt paket till er.

Rätt förutsättningar för era möten
I en tidlös miljö erbjuder vi funktionella konferenslokaler för det formella mötet men också ytor för de informella mötena som äger rum mellan kollegor så snart dagordningen är lagd åt sidan.
Vi skapar en miljö som ger din konferens rätt förutsättningar för alla typer av möten.
Vår restaurang Restaurang Pausa erbjuder välförtjänt återhämtning i en klassisk miljö. Här förfinar och förnyar vi skånska råvaror ständigt, för att alltid presentera nya, utsökta smaker.

Personlig service
När du och dina kollegor anländer, möter våra konferensvärdar er och visar er rätt. Konferensvärdarna finns tillgängliga för era önskemål under hela er vistelse och ser bland annat till att ni alltid har mineralvatten och färsk frukt i lokalen.

Konferenslokaler efter ditt syfte
Din konferens ska alltid ske i den bäst anpassade lokalen för dina syften. På Hotell Pausa har vi inrett olika lokaler för att passa varierande behov och storlek på sällskap.

Med endast 8 minuters promenad till kommunikationer med tåg, 1 minut till buss och 15 minuter till närmsta flygplats erbjuder vi konferensalternativ för både stora och små sällskap. Närheten till Klippans butiker och levande torghandel gör att du aldrig har långt till något från Hotell Pausa.

Hotell Pausa

Adress

Åbyplan 3 264 33 Klippan

Reception

📠 +46 435 204 35
📧 reception@hotellpausa.se

Boka online
Pausa logo vit

Följ oss på sociala medier

Kontakta oss